Állati finom növényi ízek

Ismered az érzést, amikor SEMMIT nem tudsz csak úgy hirtelen bekapni jártadban-keltedben, mert amit ott venni lehet, NEM VEGÁN?
Vége a tanakodásnak, mostantól felkészülten vághatsz neki egy harmonikus, tudatos életnek! Ezt a szakácskönyvet Hemangi éppen neked írta, ha tudatos vegán vagy, vagy épp most tervezel áttérni erre az életmódra. Ha megtartanád az ismerős ízeket, és finomakat ennél, vagy egyszerű alapanyagokból csomagolnál elemózsiát akár az egész családnak.
Várj, még mielőtt rendelnél ebből az új szakácskönyvből! Hemangi akkor sem hagy magadra, ha esetleg elakadsz vagy kérdéseid vannak. Egy egyszerű szakácskönyvnél a szerző nem elérhető, most azonban másképp van! Hémangi főzőiskolájában azoknak is segít, akiknek a szakácskönyvnél több kell! Ha egy valódi vegán ételekkel teli, tartalmas, bőséges receptkönyvre vágysz, ami éppen olyan, mintha a barátnőd írta volna gondos alapossággal, akkor ez a kiadvány éppen a te konyhapultodra való! A megfelelően összeállított vegán ételek megváltoztatják, szebbé, harmonikusabbá teszik az életet! Próbáld ki te is!

Tartozz közénk és lájkolj bennünket a Facebookon!

Lapozz bele

(click to read gombbal teljes képernyőn mutatja)

<iframe width="1000" height="650" src="//e.issuu.com/embed.html#2481136/30534951" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mit találsz a könyvben?

  • 70 kipróbált receptet, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
  • Megismerheted a fűszerek használatát
  • Alaprecepteket (növényi tejek, tejtermékek, húspótlók)
  • Színes ételfotókat
  • A szerző tippjeit, tanácsait
  • Mindezt 96 színes oldalon
  • Ha teljeskörű képzést szeretnél kapni a vegán konyhaművészetben, rendeld meg a könyvhöz tartozó főzőtanfolyamot is.

A tanfolyamon:

  • gyakorlatban sajátíthatod el népszerű fogások vegán változatát
  • megtanulhatod a legízesebb növényi tejtermékek és húspótlók elkészítését és felhasználását
  • megtudhatod, hogyan fűszerezd ételeidet a tökéletes ízvilág eléréséhez.

Vélemények

Hémangi összes könyvét eddig nagy öröm volt kezembe venni: izgalmas ízek, gyönyörű képek fogadtak. Ez a könyve pedig szívem csücske lesz, hiszen vegán recepteket tartalmaz. Ajánlom mindenkinek: a vegyes táplálkozásúaknak, akiknek javaslom, próbáljanak ki egy-egy étkezést, majd egy-egy napot tisztán növényi ételeket fogyasztva, ajánlom azoknak, akik a vegán életmód felé kacsintgatnak, és a tapasztalt vegák is minden bizonnyal új ötleteket meríthetnek ebből a könyvből.

Jakus Orsolya

Vegetáriánus Fesztivál főszervezője

Hémangival közös csend elvonulásainkon a résztvevők közül többen kezdő jógagyakorlók és nem vegetáriánusok. Rendre megfogalmazzák azt a természetes félelmüket, hogy ha nem fogyaszthatnak húst az elvonulás ideje alatt, akkor vajon mi lesz velük. Minden alkalommal kíváncsian figyelem a csend gyakorlás szempontjából gondosan összeválogatott menüsorok elmére gyakorolt hatását. Csodás élmény megtapasztalni, hogy a megfelelő, minőségi alapanyagokból, eredeti receptek alapján, tradícionális módon elkészített, egyszerű, mégis fennséges ételköltemények hogyan segítenek elcsendesíteni az elmét. Néhány nappal később, az elvonulások végére a zsigeri félelmeiket meghaladó, a vegetáriánus étkezésre nyitott, mosolygó és felszabadult emberek indulnak tovább, egy erőszakmentesebb, tisztább testet, elmét és tudatosságot megvalósító létezés felé.

Márk Tamás

Himalayan Yoga Tradition – jógaoktató

Mindig lenyűgöz az a szeretet és tisztelet, ahogy Hémangi az ételekkel bánik és ahogy az ételekről beszél. A szakácskönyvek címei is olyanok, amitől azonnal elindul a nyálelválasztásom. Nem csak gyűjtőknek valók ezek a könyvek! Mindennapi használatba fogva egészségesebb velük a családom élete és étele!

Gáspár Katalin

Harmonet

Két évvel ezelőtt, egyik pillanatról a másikra váltam vegánná. Sokkolt a felismerés, hogy harmincegynéhány éven át egyáltalán nem voltam tisztában azzal, hogy mi kerül a tányéromra és milyen áron, addig egyszerűen elfogadtam táplálkozási szokásainkat kulturális hagyományként. Nem voltam hajlandó szembesülni azzal, hogy ennek milyen etikai, ökológiai és egészségügyi vonzata van, a „szemellenző”, amin keresztül szemléltem a világot, eltakarta azt, hogy ez mindenféle szempontból fenntarthatatlan. A közhiedelemmel ellentétben (nyers répán és salátán tengődünk) a vegán konyha fantasztikusan változatos, egészséges, és ugyanakkor szemet gyönyörködtető ételekkel halmoz el minket, amit ez a könyv is bizonyít. A tudatos táplálkozás persze jár egy kis utánajárással, kutakodással, de lényeg, hogy legyünk bátrak, engedjük szabadjára a fantáziánkat, és mer- jünk játékos kedvvel kísérletezni is. Hémangi receptjeit megismerve talán egyre kevesebben kérdezik majd meg tőlem is, hogy „de akkor mit eszel?”

Karalyos Gábor

színművész

Finomabbnál finomabb vegán ételek

melyektől garantáltan összefut a nyál a szádban

ízletes recept

színes oldalon

Megrendelés

A könyvet és a tanfolyamot különleges ajánlatunk keretében már most megveheted magadnak vagy szeretteidnek ajándékba.
(a gombokra klikkelve átkerülsz a 108 webáruházba)

Könyv

veganK_negyzet

Teljes ár: 3.490 Ft
Akciós ár:
2.990 Ft

Vegán főzőtanfolyam + ajándék könyv

veganK_negyzet

Teljes ár: 15.490 Ft
Akciós ár:
13.990 Ft

A szerzőről

konyvek egymas mellett 5Hémanginak 5 vegetáriánus szakácskönyve jelent meg eddig, A kerttől a konyháig (magyar, angol és német nyelven), a Vegetáriánus kalandozás a magyar konyhában, az Ízek, imák, India, a Percek alatt lakomát, valamint a Napfénytől a tűzhelyig. A népszerű www.vegavarazs.hu gasztroblog szerzője. Személyes hangvételű receptjei elevenek, életszerűek, barátságosak, a főzésben kevésbé jártasak számára is könnyen követhetőek. A sorok mögött egy valódi ember arca rajzolódik ki, aki egyszerűen adja át nekünk mindennapi tapasztalatait, sőt, azt az örömöt is, amit a főzés jelent számára. A 108 Központban rendszeresen tart főzőtanfolyamokat.

Viszonteladókat keresünk. Ha boltod van, vagy több, mint 10 darabot szeretnél vásárolni, vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi email címen: [email protected] vagy hívj bennünket a 06-30-464-7760-as számon.

Copright 2015 Lalita Kft, Kozák Mihály EV -- 06-30-4647760 -- [email protected] <a href="http://www.108.hu/aszf" target="_blank"> Általános Szerződési Feltételek</a> Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-61148/2013 <p>