A könyv, amely megváltoztatja az életed

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak?
Ha a természet kedvelője vagy, szereted az ízeket, illetve szeretsz jókat enni akkor szeretettel nyújtjuk át neked  Hémangi új szakácskönyvét és DVD-jét.
KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK!

NÉZD MEG A KÖNYV TRAILERÉT

Mit találsz a könyvben?

  • 108 kipróbált receptet, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
  • Megismerheted a fűszerek használatát
  • Színes ételfotókat
  • A szerző személyes élményeit
  • Tippek, trükkök, tanácsok
  • Hogyan állíts össze egy 5×5 m-es biokertet
  • Mindezt 148 gyönyörű, színes oldalon
  • a könyvhöz DVD melléklet is tartozik, amellyel elsajátíthatod 8 étel elkészítését.

Vélemények a szakácskönyvről

“Meleg szívvel ajánlom Hémangi újabb szakácskönyvét, melyből mindenki meríthet ötletet étrendje színesítéséhez. Új receptgyűjteménye, amely ismét a kerttől a konyháig, azaz kertünk nap érlelte zöldségeitől a tűzhelyünkig vezet, évszakokra bontva kínálja a finomabbnál finomabb fogásokat. Csupa húsmentes étel, mellyel bemutatja a természetes étkezés gazdagságát.”
-Kaldeneker György, szakács

“A kerttől a konyháig című könyvében receptjein keresztül tradicionális értékekhez nyúl új megközelítésben. Vidékre költözésünk tervezésekor örömmel forgattuk, látva, mi mindenre lesz majd lehetőségünk. Köszönjük!
Bliszkó Viktor – vegetarianusreceptek.hu

Bliszkó Viktor

Ajánlom minden haladó de kezdő vega érdeklődőnek egyaránt. Az illusztrációk csodásak, az ember most azonnal megakarja kóstolni- az életigenlés tökéletes szimbóluma a konyhán keresztül. Én igen csak kezdő vagyok, de teljességgel élvezem a vega konyha rejtelmeit! Ragaszkodom hozzájuk. Hemanginak sokat köszönhetek akár az online platformon át, akár élő főzőbemutatón keresztül.

Bene Erika

A Kerttől a konyháig című könyvedet a férjemtől kaptam meg a 7. évfordulónkra. Nagyon örültem neki, mert valóban süt belőle a főzés szeretete, a tisztaság és az odaadás. Már több ételt elkészítettem, és tényleg igazán finomak, a receptek törekednek az egyszerűségre, az ízharmóniájuk mégis tökéletes. Egy szó mint száz, szeretnék köszönetet mondani, és kifejezni örömömet, hogy elkészítetted ezt a könyvet.

Erika

Finomabbnál finomabb ételek a 4 évszak alapján

melyektől garantáltan összefut a nyál a szádban

Tavasz – Epres rebarbarakompót

Nyár – Ratatouille A franciák zseniális lecsója.

Ősz – Káposztás krumplilepény

Tél – Sütőtökös gnocci zsályával

Recept

Oldal

percnyi videó

A könyvet és a DVD-t különleges ajánlatunk keretében már most megveheted magadnak vagy szeretteidnek ajándékba.
(a megrendelem gomb benyomásával az online áruházunkba kerülsz át és ott véglegesítheted a vásárlást)

A szerzőről

Hémanginak 4 vegetáriánus szakácskönyve jelent meg eddig, A kerttől a konyháig (magyar, angol és német nyelven), a Vegetáriánus kalandozás a magyar konyhában, az Ízek, imák, India, valamint a Percek alatt lakomát. A népszerű www.vegavarazs.hu gasztroblog szerzője. Személyes hangvételű receptjei elevenek, életszerűek, barátságosak, a főzésben kevésbé jártasak számára is könnyen követhetőek. A sorok mögött egy valódi ember arca rajzolódik ki, aki egyszerűen adja át nekünk mindennapi tapasztalatait, sőt, azt az örömöt is, amit a főzés jelent számára. A 108 Központban rendszeresen tart főzőtanfolyamokat.

Viszonteladókat keresünk. Ha boltod van, vagy több, mint 10 darabot szeretnél vásárolni, vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi email címen: [email protected] vagy hívj bennünket a 06-30-464-7760-as számon.